Video

De rigtige forsikringer – til den rigtige pris
Når man har børn sker der tit uheld, og det er vigtigt at have de rigtige dækninger i sine forsikringer. Men det er nu også rart at vide, at man betaler en fornuftig pris… Mette har fået tilbud på familiens forsikringer i Comparo appen, så hun er heeeelt rolig.

NemIDs nye app gør Comparo endnu nemmere at bruge
Med NemIDs nye app behøver du nemlig ikke længere at fumle med nøglekortet, når du uploader dine policer til Comparo.
Så hvis dit forsikringsselskab bruger NemID, er dit forsikringsliv blevet en del lettere.

Sådan er det at ha’ børn…
Mor og far sidder med en kop kaffe og hver deres skærm. Ungerne leger. Det kan hurtigt gå galt … Og når det gør, er det meget fedt lige at kunne tjekke, om forsikringen dækker.

Sådan virker Comparos app
Comparo gør det let for dig at håndtere dine forsikringer, ligegyldigt hvilket selskab du er kunde hos, og let for forsikringsselskaberne at give dig gode tilbud. Se vores video – den viser dig hvordan du får det meste ud af appen, skridt for skridt.

Styr på, om forsikringen dækker
Se her, hvordan Comparo nemt og hurtigt giver dig overblik over, hvordan du er dækket, hvis uheldet er ude.

Sådan får du overblik med Comparo
Se her, hvordan du lynhurtigt samler alle dine forsikringer i Comparo – ligegyldigt hvor mange du har, og hvilke selskaber du er kunde hos.

En dårlig dag for Søren
Det går helt galt for Søren her. Telefonen, grillen, bordet, ryggen, bilen – han får brug for at få styr på, hvad hans forsikringer dækker …

Sådan får du forsikringstilbud med Comparo
Se her, hvordan du hurtigt kan få gode tilbud på dine forsikringer. Du kan bede om tilbud på næsten alle typer forsikringer, sammenligne tilbuddene med det du allerede har, og acceptere tilbuddene, direkte i appen.