De selskaber vi sammenligner bilforsikringspriser og dækning fra

Vores robotter henter og beregner priser og dækning fra et bredt og repræsentativt udsnit af de forsikringsselskaber der opererer i Danmark, og sammenligner priserne for dig, så du ikke behøver at gøre det. Du kan se hvilke selskaber vi sammenligner bilforsikringspriser fra her:

Der er store forskelle på priserne mellem de billigste og de dyreste bilforsikringer, også for den enkelte kunde. Derfor kan det altid betale sig at sammenligne selskabernes tilbud.  Comparo indhenter bilforsikringspriser et udsnit af danske forsikringsselskaber, og videreformidler forsikringsprodukter der passer til alle kundetyper, med alle slags risikoprofiler.

Comparo gør det nemt at beregne priser på bilforsikring!

BEREGN DIN PRIS NU

Sådan sammenligner vi bilforsikringspriser og dækning

Ud fra de oplysninger du taster ind i vores system, henter vores robotter bilforsikringspriser og dækning fra et bredt udsnit af forsikringsselskaber i Danmark.

De priser vi henter er baseret på de oplysninger selskaberne lægger på deres hjemmesider og er derfor de samme som du ville finde frem til, hvis du gik ind på siderne en efter en, og indhentede priser fra det enkelte selskab.

Der kan være uoverensstemmelser mellem den pris vi/selskabet oplyser online, og den pris du får, hvis særlige forhold, som ikke fremgår af dine indtastninger og selskabets oplistede priser og vilkår, gør sig gældende.

For at vores robotter kan finde de rigtige priser på din bilforsikring, er det derfor vigtigt at du oplyser korrekte oplysninger om den bil du vil forsikre, din adresse, forsikringshistorik, kontaktoplysninger osv.

Vi bruger dine oplysninger til at beregne prisen på din bilforsikring hos de forskellige selskaber. Vi sender naturligvis kun oplysningerne videre, hvis du selv aktivt vælger at blive kontaktet af et eller flere forsikringsselskaber. Selskabet vil efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt, med udgangspunkt i de oplysninger du har indtastet og den pris du er blevet oplyst.

Du kan se hvilke selskaber vi henter priser og dækning fra øverst på denne side.

Følgende forhold kan påvirke priser og vilkår, og dermed er præcise oplysninger væsentlige:

Fremgår af resultatlisten på Comparo

  • Medlemskab af en forening (fagforening, interesseorganisation, etc)

  • Registrering i RK

  • Antal skader

  • Antal år som bilist / bilejer

  • Alder

  • Køn

  • Bopæl

  • Oplysninger om bilen (model, alder, etc)

  • Selvrisiko

Fremgår ikke af resultatlisten på Comparo for nogle selskaber

  • Helkundeforhold og samlerabatter

Forskellen på selskaber vi samarbejder med og dem vi ikke gør

Comparo samarbejder med en række danske forsikringsselskaber.

Et samarbejde betyder, at Comparos brugere kan indhente tilbud fra de selskaber der er samarbejdspartnere, direkte fra Comparo-app’en.

Vi matcher altså de kunder, der er interesserede i at få et tilbud, med det selskab de er interesserede i. Selskabet modtager de oplysninger, brugeren allerede har indtastet på Comparo.

På den måde får vores samarbejdspartnere kontakt til motiverede kunder. Comparo modtager betaling fra samarbejdspartneren baseret på antallet af brugere, der ønsker at modtage tilbud fra selskabet.

For selskaber der ikke er Comparo samarbejdspartnere gælder, at Comparo’s brugere får oplyst selskabets pris, hvorefter de selv tager kontakt til selskabet.