Comparos databehandleraftaler

Comparo har indgået databehandleraftaler med de virksomheder vi samarbejder med om persondata. Alle databehandleraftaler opfylder de betingelser, der er omhandlet i databeskyttelsesforordningens artikel 28, stk. 2 og 4, for at gøre brug af en anden databehandler (underdatabehandler).

Comparo som dataansvarlig:

Comparo har som dataansvarlig indgået databehandleraftaler med følgende databehandlere:

• Et IT-konsulentfirma på Malta.

• Et IT-konsulentfirma i Polen, som benytter sig af underdatabehandlere placeret i Ukraine, med hvem der er indgået dels en databehandleraftale og dels en særskilt databehandleraftale vedrørende databehandling udenfor EU: ”EU Standard Contractual Clauses – EU Processor to non-EU or EEA processor”.

Comparo som databehandler:

Comparo har som databehandler for de forsikringsselskaber, der som dataansvarlige giver forsikringstilbud til Comparos brugere, indgået databehandleraftale med følgende forsikringsselskaber:

ABC Forsikring, Aros Forsikring, Global Forsikring, Kronjyllands Forsikring, Nordjylland Forsikring, Odin Forsikring, Vardia.

Databehandleraftalen søges i videst muligt omfang baseret på Datatilsynets standarddatabehandleraftale.

I nogle samarbejder optræder Comparo og et givent forsikringsselskab som uafhængigt dataansvarlige, og har derfor hver især dataansvar.