Hvad vi laver – sammenligning af bilforsikringspriser

Comparo udvikler digitale sammenligningsløsninger, som giver forbrugere et overblik over bilforsikringspriser og dækning på det danske bilforsikringsmarked.

Comparos mission er at skabe gennemsigtighed for forbrugerne. Vores web-baserede teknologi indhenter bilforsikringspriser et bredt og repræsentativt udsnit af danske selskaber på få sekunder, og præsenterer informationerne på en let og sammenlignelig måde.

Vi garanterer, at brugerne modtager en fair, neutral og fyldestgørende sammenligning. Sammenligningstjenesten omfatter et bredt udsnit af de selskaber i Danmark, der tilbyder bilforsikringer, således at brugerne er garanteret et godt overblik over markedet. Comparos brugere kan indhente tilbud fra de selskaber der er samarbejdspartnere, direkte fra løsningen.

Comparo udarbejder ofte analyser af status og udvikling på bilforsikringer til rådgivere, medier og samarbejdspartnere.

Comparo er 100% uafhængigt af forsikringsselskaberne. Vi indhenter bilforsikringspriser fra selskabernes egne hjemmesider, så de priser vi viser altid er så retvisende som det er muligt.

Læs mere om hvordan vi indhenter data, og hvordan vores samarbejder er skruet sammen.

Hvem vi er

Vi er ikke et forsikringsselskab. Vi er en teknologivirksomhed.

Holdet bag Comparo er eksperter i digitale forbrugervenlige løsninger. Vi udvikler teknologi der indhenter og sammenholder data, og serverer det på en anvendelig måde.

Vi overlader forsikringerne til forsikringsselskaberne – det vi bidrager med, er overskuelighed for forbrugerne og branchen.

Comparo A/S er et privatejet dansk selskab, stiftet i 2013. Bag Comparo A/S står venturekapital-selskabet Northcap, der investerer i fremsynede teknologiselskaber med skalerbare forretningsmodeller.

Teknologien

Når du har tastet dine oplysninger ind i prissammenligneren comparo.dk, henter vores robotter priser fra et bredt udsnit af de forsikringsselskaber der opererer på det danske marked,  beregner hvilken pris det enkelte selskab kan tilbyde dig, og sammenligner priserne for dig.

Resultatet af søgningerne vises som en liste, filtreret efter pris.

Sådan giver vi dig et godt overblik over markedet – langt hurtigere end hvis du selv skulle finde priser hos de enkelte selskaber og sammenligne dem med hinanden.

Hvis det selskab, du ønsker at modtage et tilbud fra baseret på Comparos sammenligning, er en Comparo samarbejdspartner, kan du bestille et tilbud direkte fra sammenlignings-app’en. Hvis forsikringsselskabet ikke er Comparo samarbejdspartner, skal du selv kontakte selskabet.

Hvordan vi bruger persondata

Comparo overholder gældende dansk lovgivning om håndtering af persondata.

De oplysninger vi indsamler, bliver brugt til at beregne dine personlige resultater i Comparos prissammenligner, samt i forbindelse med brug af vores øvrige services, som for eksempel indhentning af tilbud, deltagelse i undersøgelser og konkurrencer, eller hvis du skriver dig op til at modtage nyhedsbreve, m.v.

Comparo indsamler og gemmer desuden oplysninger til statistisk brug. Disse oplysninger er anonymisererede og renset for information der kan henføres til konkrete personer eller husstande.

Det indebærer blandt andet at vi:

  1. Kun indsamler oplysninger vi eksplicit har fået tilladelse til.
  2. Kun indsamler de oplysninger vi skal bruge, og kun til specifikke og erklærede formål.
  3. Ikke deler personfølsomme oplysninger med tredjepart, uden dit eksplicitte samtykke.
  4. Anonymiserer oplysninger, der skal bruges til statistik.
  5. Har implementeret de IT-sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige, for at beskytte oplysningerne mod uvedkommendes indtrængen og data-lækager.
  6. Fører skarp kontrol med, at kun ansatte med særligt behov for og træning i håndtering af persondata, har adgang til disse.
  7. Sletter personspecifikke oplysninger fra vores databaser, når vi ikke længere skal bruge dem.