Comparo – dine forsikringer, lige ved hånden

Hvad er Comparo?

Comparo er stedet, hvor alt om dine forsikringer bor. Ligegyldigt om du kun har et forsikringsselskab, eller om du og din familie er kunde mange forskellige steder, kan du samle det hele i Comparo-appen.

Når du samler alle din families forsikringer i Comparo, har du altid overblik over, hvordan du er dækket og hvad du betaler. Du kan, med et enkelt klik, indhente tilbud på dine forsikringer – også hvis du skal have en ny type forsikring.

Comparo er ikke forsikringsrådgivere eller -mæglere, men vi sætter en ære i at altid kan levere den bedste service for vores brugere. Derfor bestræber vi os på at gør forsikringer mere enkelt for brugerne.

app-skærm med tilbud på bilforsikring

Hvorfor gør vi det? For at gøre forsikringer nemt!

Erfaringen efter mange år i branchen, viser at danske forsikringskunder ikke har et overblik over deres forsikringer. Hverken hvordan de forskellige forsikringer dækker eller hvilke forsikringer der dækker hvilke typer skader. En undersøgelse fra Nordea, viser at største delen af danske forsikringskunder, ikke ved hvad de betaler i dag. Når man ikke har styr på, hvordan man er dækket, og hvad man betaler, er det svært at forholde sig kritisk til de forsikringsprodukter der er på markedet.

Min indgangsvinkel på et møde med en kunde, var egentlig at bruge de første 10 minutter på at finde ud af hvor deres forsikringer er i dag og derefter at kunne finde frem til dem. Hvortil kunderne som regel fik en ubehagelig overraskelse på mange punkter – forsikringer der mangler, dækninger som ikke er med, skjulte selvrisikoer eller om det så var prisen der efter årene er stegen markant.

Jeg har dermed erfaret mig, at der er et hul i forsikringsbranchen. Nemlig at give forsikringskunder gennemsigtighed med deres forsikringer. Vores mission er, at gøre forsikringer nemmere for alle. Du skal have muligheden for at have alle dine forsikringer samlet på en app – nemt og tilgængelig. Uanset om du benytter et eller flere forsikringsselskaber.

Vi vil skabe overblik, og vi vil gøre det nemt for dig at gøre noget ved dine forsikringer – hvad end det er at købe en ny, rette i dækningen, eller få et godt tilbud. Vi skaber overblikket ved at give dig mulighed for, at samle alle dine forsikringspapirer i appen. Ved både at samle forsikringer fra forskellige selskaber, og at kunne tilføje forsikringer som din partner har tegnet, får du det hurtige overblik. Du kan nemt og hurtigt tjekke, om indbosummen skal justeres, om der er tandskade med i ulykkesforsikringen, eller vejhjælp inkluderet i bilforsikringen.

Jannik Mehlsen
Jannik MehlsenAdm. Direktør

Hvem er vi?

Vi er ikke et forsikringsselskab. Vi er en teknologivirksomhed.

Holdet bag Comparo er eksperter i digitale, forbrugervenlige løsninger. Vi udvikler teknologi der indhenter og sammenholder data, og serverer det på en anvendelig måde.

Vi overlader forsikringerne til et forsikringsselskaberne – det, vi bidrager med, er overskuelighed og brugervenlighed for forbrugerne.

Comparo er 100% uafhængigt af forsikringsselskaberne.

Comparo ApS er et privatejet dansk selskab.

Vores historie:

Comparo ApS blev stiftet i 2013. Fra 2013 til 2017 var Comparo ApS en online sammenligningstjeneste, der sammenlignede priser på bilforsikringer, ved i løbet af få sekunder at indhente de forsikringspriser, forsikringsselskaberne selv lagde ud på deres hjemmesider, og præsentere alle priserne på en let sammenlignelig måde.

Comparo har i 2020 fået nye ejer – 100 % dansk ejet. Comparo er i dag en app hvor du kan saml alle dine forsikringer, uagtet om I er flere i husstanden eller om I benytter mere end ét forsikringsselskab. Derudover vil du have mulighed for at kunne få et online tilbud, som matcher dine dækninger i dag – uden at snakke med en forsikringsrådgiver.

Teknologien gør det nemt for dig

Når du har uploadet dine forsikringer til Comparo – i de fleste tilfælde med NemID – har du alle dine forsikringsoplysninger liggende i appen. Dine forsikringer bliver hentet ned første gang du logger ind og derefter slipper du for NemID, for at finde dine policer.

Her kan du derfor se alle de oplysninger, som du i gamle dage skulle stå på hovedet i ringbind og logge på dine forsikringsselskabers hjemmesider, for at finde frem. Det er uagtet om du internet dækning eller ej.

De oplysninger, der ligger i appen, danner grundlag for det tilbud, du kan bede om at modtag. Når du vil have tilbud på dine forsikringer, sender vi dem til vores partner. Alt kommunikation sker via app’en, så du slipper for opkald, mails mm.

Selskabet som giver dig et tilbud, kommer så tæt på den nuværende dækning du har i dine eksisterende policer. Hvis du vil have andre kriterier opfyldt i tilbuddet, end dem du har i dag, kan du skrive det i en note, når du beder om at få et tilbud.

Når du har fået et tilbud fra et selskab, har du mulighed for at tale med selskabet på chat eller telefon, hvis du har spørgsmål. Hvis du vil acceptere et tilbud kan du gøre det direkte i appen – og du kan også tilmelde til PBS fra appen, hvis du har lyst.

Nemmere bliver det ikke!

Læs også ”Ofte stillede spørgsmål

Persondata

Comparo overholder gældende dansk lovgivning om håndtering af persondata. Læs mere her