Comparo – dine forsikringer, lige ved hånden

Hvad vi laver? Giver dig overblik og gode tilbud!

Comparo er stedet, hvor alt om dine forsikringer bor. Ligegyldigt om du kun har et forsikringsselskab, eller om du og din familie er kunde mange forskellige steder, kan du samle det hele i Comparo-appen.

Når du samler alle din families forsikringer i Comparo, har du altid overblik over, hvordan du er dækket, og hvad du betaler. Du kan, med et enkelt klik, indhente tilbud på dine forsikringer fra en bred vifte af selskaber – også hvis du skal have en ny type forsikring. De selskaber, der giver dig tilbud i appen, er de selskaber vi samarbejder med.

app-skærm med tilbud på bilforsikring

Hvorfor gør vi det? For at gøre forsikringer nemt!

Danske forsikringskunder har generelt meget lidt overblik over deres forsikringer: De er ikke klar over, hvordan deres forsikringer dækker dem, og er ikke helt skarpe på, hvilke forsikringer der dækker hvilke typer skader. De ved heller ikke, hvad de rent faktisk betaler for deres forsikringer, som en undersøgelse fra Nordea viser. Og når man ikke har styr på, hvordan man er dækket, og hvad man betaler, er det svært at forholde sig kritisk til de forsikringsprodukter der er på markedet…

Comparos mission er, at gøre forsikringer nemmere at have med at gøre.

Vi vil skabe overblik, og vi vil gøre det nemt for dig at gøre noget ved dine forsikringer – hvad end det er at købe en ny, rette i dækningen, eller få et godt tilbud. Vi skaber overblikket ved at give dig mulighed for, at samle alle dine forsikringspapirer i appen. Ved både at samle forsikringer fra forskellige selskaber, og at kunne tilføje forsikringer som din partner har tegnet, får du det hurtige overblik. Du kan nemt og hurtigt tjekke, om indbosummen skal justeres, om der er tandskade med i ulykkesforsikringen, eller vejhjælp inkluderet i bilforsikringen.

Vi kan selvfølgelig ikke leve af at forære teknologi væk for ingen penge. Derfor betaler de forsikringsselskaber, vi samarbejder med, os, for de kunder de får, gennem appen.

pige med mobil

Hvem er vi? En teknologivirksomhed, ikke et forsikringsselskab!

Vi er ikke et forsikringsselskab. Vi er en teknologivirksomhed.

Holdet bag Comparo er eksperter i digitale, forbrugervenlige løsninger. Vi udvikler teknologi der indhenter og sammenholder data, og serverer det på en anvendelig måde.

Vi overlader forsikringerne til forsikringsselskaberne – det, vi bidrager med, er overskuelighed og brugervenlighed for forbrugerne.

Comparo er 100% uafhængigt af forsikringsselskaberne. Læs her, hvordan vi arbejder med de selskaber, der er vores samarbejdspartnere.

Comparo A/S er et privatejet dansk selskab.

Vores historie:

Comparo A/S blev stiftet i 2013. Fra 2013 til 2017 var Comparo A/S en online sammenligningstjeneste, der sammenlignede priser på bilforsikringer, ved i løbet af få sekunder at indhente de forsikringspriser, forsikringsselskaberne selv lagde ud på deres hjemmesider, og præsentere alle priserne på en let sammenlignelig måde.
Vores bilforsikrings-prissammenligner kan du stadig bruge, hvis du vil have en fornemmelse af, hvilke forsikringsselskaber der kan tilbyde dig den bedste dækning til den bedste pris. Find den her 

Teknologien

Når du har uploadet dine forsikringer til Comparo – i de fleste tilfælde med NemID – har du alle dine forsikringsoplysninger liggende i appen.

Her kan du derfor se alle de oplysninger, som du i gamle dage skulle stå på hovedet i ringbind og logge på dine forsikringsselskabers hjemmesider, for at finde frem.

De oplysninger, der ligger i appen, danner grundlag for de tilbud, du kan bede om at få fra de forsikringsselskaber vi samarbejder med. Når du vil have tilbud på dine forsikringer, sender vi dem i udbud blandt de forsikringsselskaber vi samarbejder med, på en lukket tilbudsplatform.

Selskaberne giver dig tilbud der kommer så tæt på den dækning du har i dine eksisterende policer. Hvis du vil have andre kriterier opfyldt i tilbuddet, end dem du har i dag, kan du skrive det i en note, når du beder om at få et tilbud.

Når du har fået et tilbud fra et selskab, har du mulighed for at tale med selskabet på chat eller telefon, hvis du har spørgsmål. Hvis du vil acceptere et tilbud kan du gøre det direkte i appen – og du kan også tilmelde til PBS fra appen, hvis du har lyst.

Læs også ”Ofte stillede spørgsmål

Persondata

Comparo overholder gældende dansk lovgivning om håndtering af persondata. Læs mere her