Fintech-investorerne Adsidius og Northcap investerer i Comparos forsikringsbutler-app. Comparo er først i Norden med app, der hjælper forbrugerne med at skabe overblik over deres forsikringer.

København, 8. april 2018

Comparo lancerede i november 2017 sin forsikrings-butler app, og siden er det gået stærkt. Den positive start har resulteret i, at Comparo netop har tiltrukket € 1.3 millioner til at sætte yderligere turbo på væksten. Investeringen kommer fra investeringsfirmaet Adsidius og Comparos eksisterende investor, Northcap.

”En undersøgelse fra Nordea og Gallup viser, at forbrugerne ikke er klar over, hvad de betaler for deres forsikringer. Adspurgt gætter folk på halvdelen af den faktiske årlige omkostning. Gennemsnitligt betaler en familie med to voksne og to børn knap 21.000 kr. årligt i forsikring. Det er en betydelig post i budgettet. Samtidigt er det velkendt i forsikringsbranchen, at folk heller ikke er klar over, hvad forsikringerne egentlig dækker. Med appen ønsker vi at skabe det overblik for den enkelte forsikringskunde, som de fleste i dag mangler, uanset hvor mange eller hvilke selskaber, de er kunde hos,” fortæller Morten Rinder Stengaard, CEO hos Comparo.

Comparos forsikrings-butler-app hjælper forbrugeren til at samle, styre og handle forsikringer på tværs af de mere end 70 danske forsikringsselskaber, og med appen har forbrugeren altid sine forsikringer, dækninger og betingelser lige ved hånden.
Siden lanceringen i november 2017 har 10.000 danske forsikringskunder allerede downloadet appen, og med den nye kapitalindsprøjtning planlægger Comparo at skrue op for både videreudvikling og marketing.

De to investorer Northcap og Adsidius, har bred erfaring med investeringer i både danske og udenlandske forsikringsløsninger:
”Forsikringsbutler-konceptet er i stærk fremmarch i især DACH og UK i disse år – firmaer som engelske Brolly, og tyske Knipp og Wefox, har skabt store omvæltninger på deres lokale markeder. Det er oplagt, at de nordiske forsikringskunder også kan få glæde af de muligheder, den teknologiske udvikling bringer til forsikringsområdet, og Comparo leverer et seriøst bud på en løsning til det nordiske marked,” forklarer administrerende direktør i Adsidius Jan Bjerrum Bach, om Adsidius’ motivation for at investere i Comparo.

Download Comparos app

app store download button
google play download button

For interviews, yderligere oplysninger og materiale, kontakt venligst: pr@comparo.dk

Om Comparo 
Comparo udvikler digitale løsninger til forsikringsmarkedet. Med Comparos gratis app kan forbrugerne uploade alle deres forsikringspolicer, så de hele tiden har styr på deres forsikringer, og overblik over, hvordan de er dækket, og hvad de betaler. Brugerne kan også vælge at indhente tilbud fra en bred vifte af forsikringsselskaber. Forsikringsselskaber afgiver tilbud til kunderne i appen via en udbudsplatform, og brugerne kan acceptere tilbud og skifte selskab direkte i appen. Comparo A/S er et privatejet dansk selskab, der blev stiftet i 2013.

Om Adsidius
Adsidius har ekstensiv erfaring med investeringer i inden for særligt fintech og life science-relaterede virksomheder. Adsidius har i 2017 indgået partnerskab med Vækstfonden og Den Europæiske Investeringsfond, EIF, som har lanceret en business angel matching fond, der ved at matche investeringer fra danske business angels skal øge adgang til risikovillig kapital for danske virksomheder.

Om Northcap
Venturekapital-selskabet Northcap investerer i fremsynede teknologiselskaber med skalerbare forretningsmodeller. Northcap var den oprindelige investor, da Comparo blev stiftet i 2013, som en digital sammenligningsløsning, der gav forbrugere et overblik over pris og dækning på det danske bilforsikringsmarked.