Vi har lukket ned for vores prissammenligninger på bilforsikringer

I forbindelse med at vi tager hul på et helt nyt kapitel, er tiden kommet til at lukke ned for det gamle Comparo – det vil sige den prissammenligner til bilforsikringer, som mange danskere har haft glæde af, siden 2013.

Vi lukker ned for prissammenligneren af to årsager:

For det første:

Der skal en del ressourcer til at holde prissammenligneren ved lige, og dem vil vi hellere bruge på vores nye app.

I 2016 besluttede Comparo nemlig at sadle om. Det førte til, at vi i slutningen af 2017 kunne lancere det, vi tror, er fremtiden for det danske forsikringsmarked: En app, der digitaliserer hele forsikringsoplevelsen for brugerne.

Med appen har du altid overblik over alle dine forsikringer. Du kan se hvordan du er dækket og hvad du betaler – og du kan lynhurtigt indhente tilbud på alle forsikringstyper, uden at blive kimet ned af sælgere.

Læs mere om appen her:

Comparos nye app
Se videoen her

For det andet:

Prissammenligningstjenesten har bestemt haft sin berettigelse – den har giver et overordnet billede af, hvad man skal betale for en bilforsikring, og givet mange brugere både billigere forsikringer, og redskaber til at forhandle med deres forsikringsselskaber, om priser på bilforsikringer.

Men pris er kun et parameter, når man skal vælge sine forsikringer. Dækning og service er mindst ligeså vigtigt. Med appen imødekommer vi i højere grad behovet for at tage hensyn til alle de forskellige ting der skal tages hensyn til, når man vælger forsikring.

Læs blog posten om, hvorfor vi har lukket ned for prissammenligneren, her:

Farvel til det gamle Comparo
Comparo fra prissammenligner til app
app-skærm med vælg forsikring

Download Comparos nye app her

app store download button
google play download button