Få overblik over dine forsikringer og gode tilbud på dem

Du vidste måske ikke, at du gik og savnede Comparos app – men du får svært ved at forstå, hvordan du har klaret dig uden.

Få overblik over dine forsikringer og gode tilbud på dem

Du vidste måske ikke, at du gik og savnede Comparos app – men du får svært ved at forstå, hvordan du har klaret dig uden.

Download appen nu

app store download button
google play download button

I dag er du vant til at fikse det meste fra apps på din telefon: Dine bankforretninger, flyrejser, hotelbookings, og indkøb. Du kan sågar overvåge dit hus med alarmselskabets app, og tænde din ovn på vej hjem fra arbejde. Men forsikringer har indtil nu været lukket land på telefonen

– ingen apps har arbejdet på tværs af de enkelte forsikringsselskaber, og gjort det let for kunderne, at danne sig overblik over markedet som helhed, og deres egne forsikringer i særdeleshed.

Det er det, Comparo ændrer på nu.

Se vores video om appen – den viser dig hvordan du får det meste ud af den, skridt for skridt.

Download appen nu

app store download button
google play download button

Comparo gør det let for dig at håndtere dine forsikringer, og let for forsikringsselskaberne at give dig gode tilbud.

Med Comparos app har du alt om dine forsikringer i lommen, hele tiden – ligegyldigt hvilke selskaber du er kunde hos. På den måde har du altid styr på, hvordan du er dækket, og hvad du betaler.

 

Vi har altså lavet appen for at give dig overblik …

Vores formål er, at give dig overblik over dine forsikringer, og gøre det nemt for dig, at gøre noget ved dem. Hvad end du vil købe en ny, rette i dækningen på de forsikringer du allerede har, eller have et godt tilbud.

Du får overblikket fordi du kan samle alle dine forsikringspapirer i appen: Det gælder de forsikringer du selv har tegnet, uafhængigt af, hvilke selskaber du har tegnet dem hos.

Og det gælder de forsikringer som din samlever har tegnet, og som du i dag ofte ikke har adgang til, med mindre I har printet dem ud og sat dem i et ringbind (!), eller du får din bedre halvdel til at logge ind på forsikringsselskabets hjemmeside, så I kan kigge sammen.

Når du har samlet alle din families forsikringsoplysninger på din telefon, har du konstant det hurtige overblik.

Det betyder, at du nemt – og ligegyldigt hvor du er, og hvem du er sammen med – kan tjekke, om der er tandskade med i ulykkesforsikringen, om vejhjælp er inkluderet i bilforsikringen, og om din indbosum skal justeres.

… og gode tilbud på dine forsikringer.

En familie med to børn betaler i gennemsnit 20.718 kr. om året for forsikringer, ifølge Nordea. En stor post på de fleste budgetter, og reelt bruger de fleste husstande flere penge på alle deres forsikringer, end de bruger på tøj og sko til hele familien på et år

Hvor meget betaler du?

Alle familiens forsikringer samlet et sted

Hav alt om dine forsikringer lige ved hånden, ligegyldigt hvilke selskaber du er kunde hos – og se, om du kan få bedre priser.

1: Upload alt på få minutter

app-skærm med oversigt over forsikringsselskaber

Saml dine policer fra alle forsikringsselskaber – det er bare at vælge dit selskab og uploade policerne. Det gør du enten med NemID, eller ved at trække en pdf ind i appen.

2: Hold styr på forsikringerne

app-skærm med notifikation

Nu har du alle dine forsikringer lige ved hånden, hele tiden. Det betyder, at du altid lige kan tjekke om du er dækket, ligegyldigt om du er brudt sammen på motorvejen, sidder hos tandlægen, eller står i Timbuktu uden din bagage. 

3. Få tilbud fra selskaberne

app-skærm med tilbudsvælger

Tryk på ”Få tilbud på forsikring”. Så sender vi dine forsikringer i udbud hos de forsikringsselskaber, vi samarbejder med. Du modtager tilbuddene direkte i appen, og du vælger selv, om du vil kontaktes af selskaberne undervejs.

Mere om Comparo
Læs mere om appen
Om forsikringer
Blog og nyheder
Kontakt Comparo