Andre skriver2017-11-15T10:01:39+00:00

Andre skriver…

Comparo i nyhederne

Investorer smider 10 mio ind i dansk forsikringsapp

FinansWatch, 9. april 2018

Forsikringsbutler-konceptet er i stærk fremmarch i især DACH og UK i disse år. Det er oplagt, at de nordiske forsikringskunder også kan få glæde af de muligheder, den teknologiske udvikling bringer til forsikringsområdet, og Comparo leverer et seriøst bud på en løsning til det nordiske marked,” udtaler Jan Bjerrum Bach, adm. direktør i Adsidius, om investeringen.

Læs […]

Forsikringsbutler har fået 10.000 brugere – og en millioninvestering

Børsen, 8. april 2018:

“På fem måneder har over 10.000 brugere downloadet en såkaldt forsikringsbutler-app fra den danske virksomhed, Comparo. Og nu har fintech-iværksætterne også tiltrukket en investering på knap 10 mio. kr., der skal bruges til at udvikle løsningen yderligere.”

Læs hele artiklen her (kræver login)

 

Forsikringsapp sadler om

TechSavvy / 5. marts 2018

Fire måneder efter lanceringen, begynder Comparo at se mønstre i selskabernes priser og dækninger fra selskab til selskab.

”Der er mange perspektiver i at have informationer på tværs af branchen. Vore indgangsvinkel er, at vi vil skabe gennemsigtighed i branchen, så brugerne har mulighed for at orientere sig,” siger Morten Stengaard til TechSavvy.

Læs hele artiklen her

Pas på: Næste uge kan være rigtig farlig

Ekstra Bladet/8. februar 2018:

“En splinter ny undersøgelse fra Comparo viser, at hele 66 procent, eller to ud af tre, der har en rejseforsikring, ikke har en skirejsedækning. Og det kan blive en dyr fornøjelse.”

Læs resten af artiklen på eb.dk

Snart kan du samle dine forsikringer i ny app og sende dem i udbud

Berlingske Business/30. maj 2017:

”Prisportalen Comparo vil med en ny app gøre det nemmere for forbrugerne at få overblik over deres forsikringer og skifte til et andet selskab, hvis de kan opnå en bedre pris uden at gå på kompromis med dækningen.”

Læs hele artiklen her

Ny app vil hjælpe danskere med at sende forsikringen i udbud

Finanswatch, 30. maj 2017: 

“Prisportalen Comparo vil give forbrugerne et overblik over deres forsikringer med en ny app, som de også kan bruge til at jagte en bedre pris.”

Læs hele artiklen her (kræver login)

Nyheder om forsikringer

DFIM har valgt først at opkræve dagsgebyr fra den 24. januar

Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring, 4. januar 2019

DFIM har valgt at forlænge fristen med tre uger for, hvornår der må opkræves dagsgebyr for manglende ansvarsforsikring på sit køretøj. Det sker på grund af et uventet, stort antal henvendelser til SKAT fra borgere, der har modtaget varslingsbrev om manglende ansvarsforsikring på deres køretøj.

Læs pressemeddelelsen fra DFIM.dk her

Nu koster det 250 kr i bøde om dagen, hvis du ikke har en ansvarsforsikring

Dr.dk, 4. december 2018

Cirka 50.000 person- og varebiler, knallerter og motorcykler har ikke en ansvarsforsikring. Hvis du er registreret som bruger eller ejer af et køretøj uden at have den lovpligtige ansvarsforsikring, bliver du fra og med 1. januar 2019 opkrævet et dagsgebyr på 250 kroner.

Læs hele artiklen på dr.dk

Cool eller creepy? – forsikringsselskaber grubler over brugen af kundedata

Finanswatch, 15. november 2018

Kundernes sundhedsdata og information om deres gøren og laden kan bruges af forsikrings- og pensionsselskaber til at give endnu bedre service og rabatter. Men samtidig kan det let gå hen og få karakter at overvågning.

Læs hele artiklen i Finanswatch her (kræver login)

Danske Bank dropper Topdanmark og laver strategisk aftale med Tryg

Finans, 12. november 2018

Topdanmark har solgt forsikringer til Danske Banks kunder gennem Danske Forsikring siden 1. januar 2000. Opsigelsen betyder, at samarbejdet ophører med virkning pr. 1. januar 2020. De kunder, der har tegnet forsikringer hos TopDanmark via Danske Bank, bliver hos Topdanmark efter aftalens ophør.

Læs hele artiklen på Finans

Skal du til VM i Rusland? Så skal du have dine rejseforsikringspapirer i orden

Rejseforsikringsguiden, juni 2018

Du skal være særligt opmærksom på, at du har brug for et dokument, der bekræfter, at du har en rejseforsikring. Og hvad du skal og bør have dækning for.

Læs hvad du skal have styr på på Rejseforsikringsguiden

250 kr per dag koster det fra 1. januar 2019, hvis du ikke har ansvarsforsikring til bilen

Ekstra Bladet /20. maj 2018

Fra den 1. januar 2019 kommer det til at koste 250 kroner, hvis du ikke har din lovpligtige ansvarsforsikring i orden. Om dagen!

Læs hele artiklen på eb.dk

Deling af motionsdata koster kvinde hendes forsikring

TV2.dk / 13. marts 2018

Motions-appen Endomondo har kostet en kvinde hendes udbetaling for tabt erhvervsevne. Hendes forsikringsselskab, AP Pension, har nemlig brugt hendes profil til at bevise, at hun ikke var berettiget til fuld dækning.

Læs hele artiklen på TV2.dk

Flere selskaber dækker ekstraordinært rejseforsikring ved strejke eller lockout

Flere kilder / 10. marts 2018

Normalt gælder rejseforsikringens afbestillings dækning ikke, hvis du ikke må rejse på grund af strejke eller lockout. Men flere selskaber, blandt andet Tjenestemændene, RUNA, LB, Bauta og IDA, har besluttet alligevel at dække rejser købt før 1. marts 2018. Tjek med dit selskab hvordan du står.

Læs mere på Tjenestemændene, RUNA, LB, Bauta og […]

Gjensidige fyrer alle privatassurandører i Danmark

Finans.dk / 8. marts 2018

Fyringen af samtlige privatassurandører – cirka 40 medarbejdere – “er resultatet af en ny strategi, der skal skabe en lønsom og effektiv forretning, hvor udnyttelsen af distributionskanaler skal udnyttes bedre, forklarer Kim Rud-Petersen, der er koncerndirektør i Gjensidige Danmark.”

Læs hele artiklen på finans.dk

Alka-topchef skal gøre en digital forskel for Trygs kunder

Berlingske Business / 23. januar 2018

»Vi kan se, at Henrik Grønborg har gjort et fantastisk job i Alka med både vækst, kundetilfredshed og bundlinje. Vi er sikre på, at han kan gøre en endnu større forskel i hele Trygs danske privatforretning,« siger Tryg-topchef Morten Hübbe.

Læs hele artiklen på business.dk

Tryg køber Alka i milliardhandel

Børsen, 4. december, 2017

Landets største forsikringsselskab Tryg vil købe fagbevægelsens forsikringsselskab Alka for 8,2 mia. kr.
Handlen, der forventes at være gennemført i løbet af første halvår 2018,
Kim Simonsen, bestyrelsesformand i Alka og formand for HK, understreger, at handlen ikke får indflydelse på kundernes forsikringsforhold.

Læs hele artiklen på borsen.dk

Danskerne skifter forsikringsselskab som aldrig før

Børsen, 13. november 2017: 

“I en ny analyse giver danskerne topkarakter til landets forsikringsselskaber, når det gælder kundetilfredshed. Samlet høster branchen en score på 77,7, hvilket er en tangering af den hidtidige rekord fra 2007. Men samtidig afslører tallene, at de samme kunder skifter forsikringsselskab som aldrig før.”

Læs hele historien på børsen.dk

Høj kundetilfredshed – alligevel skifter kunderne forsikringsselskab

EPSI Rating, 13. november 2017: 

” (…) selvom kunderne udtrykker, at deres forsikringer er blevet mere gennemskuelige, så er der kun 18% af kunderne, der oplever at det er nemt at sammenligne forsikringsprodukter og priser på tværs af selskaberne. Sidste år var det tal 27%.

Læs hele pressemeddelelsen fra EPSI Rating her

Penge: Spar på forsikring

DR1, 1. nov. 2017:

Vi forsikrer vores hus, bil, ejendele og os selv. Det kan koste en mindre formue, men du kan faktisk selv gøre noget for at få forsikringerne billigere.

Se hele programmet på DR1  her